top of page
  • Skribentens bildLeon Jiber

Festligt bröllop på Villa Aske i Bro

Jag fick äran att bröllopsfotografera och filma Michelle och Carl på deras stora dag på Villa Aske i Bro, jag började med att dokumentera förberedelserna för att sen avsluta en bit in på festen. Dagen var full med känslor mellan familjerna som under dagen skulle bli ett. Har sagt det förut men är så tacksam över att få en inblick i andras familjer och se hur allt enas genom kärlek, tog personligen med mig ögonblick som jag kommer bära med mig resten av livet. Kan verkligen rekommendera Villa Aske som en bröllopsplats då det finns inslag från Italien och helt otrolig natur som man kan fotograferas på. Dem rullar ut en röd matta under vigseln och så har dem även regnskydd om man skulle få lite regn. Hoppas ni kan få lite inspiration till ert bröllop från bröllopsbilderna nedan:


Om du önskar se fler bröllopsbilder som jag tagit så kan du kika in via länken nedan.


Comments


bottom of page