Om mig

I början av min karriär assisterade jag några av dem bästa fotograferna i Stockholm - de lärde mig allt om belysning, komposition, stil och att arbeta i farten. Men när det var dags att inleda min egna fotokarriär, längtade jag efter att skapa bilder och film med en djupare mening - det som fångar ärliga stunder. Därför drogs jag naturligt till bröllopsfoto och har inte blickat bakåt.

 

Under dem senaste åren har jag genom foto och film haft förmånen att dokumentera 100+ äventyrliga, exceptionella bröllopspar, när dem firat sina äktenskap och tagit sina relationer till djupare nivåer av utforskning och bestående kärlek. 

 

Som bröllopsfotograf och videograf söker jag hela tiden efter att hitta balansen mellan det planerade och det spontana, eftersom det är viktigt för mig att berätta den ärliga historien om parets bröllopsdag.

 

Jag är hängiven till min konst, men värdesätter min kunds intryck av mitt arbete. I strävan efter att fota och filma med mening - försöker jag fånga det flyktigt speciella under dagens gång.

 

Är oerhört tacksam över att få leva ut min dröm och jobba med det jag älskar. Jag är baserad i Stockholm och tar uppdrag i Europa och runt om i världen.

 

Ses gärna över en kaffe alternativt ett skype möte där vi kan lära känna varandra bättre och gå igenom eran speciella dag.

Fyll gärna i "kontakt" formuläret för mer information.

fina ord om mig

"Leon är en fantastisk videograf och fotograf, han är verkligen duktig på att fånga ögonblick och känsla. Inte nog med att våra bröllopsbilder och video blev helt fantastiska så fick han oss som brudpar att känna oss väldigt avslappnade framför kameran." - Kristoffer och Danielle 
 

”Att Leon är en skicklig fotograf syns tydligt i hans fantastiska bilder. Han lyckas verkligen fånga ögonblick och uttryck på ett naturligt sätt. När vi tittar i vårt bröllopsalbum är det som att vi upplever hela dagen igen. Leon är både idérik och mycket hjälpsam. Han har också en härlig energi och personlighet, vilket gjorde det enkelt för både oss och våra gäster att umgås med honom under bröllopet. Vi är väldigt nöjda!”  - Jakob och Amanda

Bröllopspar 13 Juli 2019

Bröllopspar 25 Maj 2019

 
 

"Leon managed to capture every single moment of our special day. We have got memories for life & the video has gone on repeat at home! WOW! We can highly recommend Leon as photographer / videographer for your Day – He is social, easy going & professional!"
- Tom och Sophie

"Leon var en väldigt duktig fotograf som gjorde ett superbra jobb, både vad gäller bilder och hans medverkan under bröllopet. Bilderna fångade precis sådana ögonblick under bröllopsdagen som vi önskade oss och han kom med många bra idéer. Han smälte in bra bland bröllopsgästerna och var duktig på att fotografera utan att det märktes under vigsel och resten av dagen. Vi är jättenöjda med hans jobb skulle rekommendera honom till andra!" - David och Joanna

Bröllopspar 20 Juli 2019

Bröllopspar 29 Juni 2019

 

Kontakt

Berätta gärna om ert kommande äventyr.

Låt oss skapa något vackert tillsammans.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

© 2020 Leon Jiber Weddings | Foto och Film | Bröllopsfotograf Stockholm | +44 7411405544

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest