top of page
  • Skribentens bildLeon Jiber

4 fördelar med att ha vinterbröllop

Statistiken (enligt SCB) visar på att 50 000 par runt om i Sverige gifter sig varje år. Dem flesta väljer att gifta sig på sommaren och många ser tyvärr över vintermånaderna som ett alternativ. Därför tänkte jag lista några av fördelarna med att anordna ett vackert vinterbröllop.


Vinterbröllop | Bröllopsfotograf Stockholm | Jiber Weddings

1. Bättre priser. Allt är till ett bättre pris - lokaler, hotell, bröllopsfotografer, bröllopsdekoration. Ni får mer för pengarna, kan satsa större och fokusera mer på detaljerna kring ert vinterbröllop. Ni har även större chans att boka erat favorit slott eller Herrgård då det är högt tryck under sommaren Maj-September.


2. Vackra snöiga bröllopsbilder. Om man har turen att få snö på sin dag så kommer färgerna och bröllopsdetaljerna hoppa fram mot allt det vita. Det kan bli otroligt fina kontraster och ge en sagolik känsla på bröllopsbilderna.


3. Festen startar tidigare. En utav dem bästa delarna av bröllopet är första dansen och själva festen med sina nära och kära. Dagarna är kortare under vintern och det betyder att festen startar tidigare - vilket många oftast föredrar.

4. Bröllopet kommer sticka ut. Hela vinterbröllopet, från vigseln till brudskålen kommer sticka ut från alla andra sommarbröllop gästerna oftast är vana vid. En annan fördel är också att du och dina gäster har något att se framemot till dem tystare vintermånaderna.


Vinterbröllop | Bröllopsfotograf Stockholm | Jiber Weddings

Comentarios


bottom of page