top of page
  • Skribentens bildLeon Jiber

Lyxiga slott och herrgårdar i Stockholm

Även om jag endast fotat och filmat på vissa av dessa otroligt vackra ställen - så fortsätter jag drömma om att jag en dag kommer få möjligheten att göra det minst en gång på alla. På flera av dessa alternativ kan du ha utomhus vigsel med en vigselförrättare om det skulle passa dig i smaken. Här kommer listan för några helt fantastiska slott och herrgårdar för din bröllopsdag.


Obs. Har valt att ej inkludera bilder eller text så att ni själva kan titta runt på deras hemsidor och avgöra själv vad som passar er.Om någon av er ska gifta sig på en utav dessa platser och inte har bokat bröllopsfotograf och videograf än - får ni gärna kika in min portfolio och se om min stil passar er.

Bröllopspar på brygga | Bröllopsfotograf Stockholm | Jiber weddings

댓글


bottom of page