top of page
  • Skribentens bildLeon Jiber

Ärliga bröllopsbilder och film - Jiber Weddings filosofi

Som bröllopsfotograf och videograf får man insikter om livet och kärlek, som ofta landar i en när man sitter i bilen påväg hem från bröllopsdagen. Att få vara en så viktig del i, när par firar livet och omfamnar kärleken i närvaron av familj och vänner - det är minst sagt speciellt.


Vacker bröllopsbild | Bröllopsfotograf Stockholm | Jiber Weddings

Eftersom att jag jobbar med både foto och film som en person blir paketpriset billigare, samt att jag får möjligheten till att fånga bröllopsdagen genom två olika verktyg - vilket gör mig flexibel till att kunna dokumentera fler områden under dagens gång. Vissa saker görs helt enkelt bättre på bild och vissa andra på film.

Det är viktigt för mig som bröllopsfotograf att smälta in i dagen, på ett personligt plan vara öppen och fokuserad för alla stunder. Det handlar inte bara om dem stora ögonblicken - första kyssen, utspringet från kyrkan, när bröllopstårtan skärs upp osv. Utan också om dem oförutsägbara och små ögonblicken, som när en brudgum krånglar med slipsen, eller reaktionerna från tärnorna när bröllopsklänningen är på för första gången, till en känslofylld blick från en pappa. Jag älskar att fånga dessa moment, från att dagen startar tills att solen går ner och jag packar ihop.Jag strävar efter att fånga minnen som kommer påminna dig om hur bröllopsdagen kändes, inte bara hur den såg ut. Så att du i framtiden, om många år framåt, kan blicka tillbaka och minnas det som om det vore igår.


Comments


bottom of page